LEFGASTEN voor studenten

De doelgroep van LEFGASTEN is uitgebreid van scholieren naar studenten. Want ook studenten gaan in toenemende mate gebukt onder stress. Inhoudelijk en qua tijdsdruk wordt er steeds meer van ze verwacht. Je moet voldoende studiepunten behalen, scripties schrijven en jezelf presenteren. En tegelijkertijd een uitgebreid sociaal leven leiden en voor jezelf zorgen. Teveel stress leidt tot blokkades, uitstelgedrag, motivatieverlies en studie uitval. Dit boek gaat over de werkelijke oorzaken van stress en motivatieverlies. Want die hebben een groot effect op je studie. Hier vind je een overzicht van de hoofdstukken. Het boek is vanaf nu te bestellen.

lefgasten_ansichtkaart_studenten-gr

2 reacties LEFGASTEN voor studenten

  • avatar Rianne

    Erg fijn boek. Ik geef training aan de hand van het boek en stimuleer mijn studenten het aan te schaffen. Zo kunnen zij ook op onzekere momenten thuis even herhalen wat we bespreken. Fijn boek, zeer bruikbaar.

  • avatar Fransje

    Wat jammer dat lefgasten voor studenten in mijn jonge jaren niet bestond maar wat fijn dat ik nu meer inzicht heb in wat er toen gebeurde en nu soms nog gebeurt in mijzelf en wat daar (op mijn oudere dag) nog steeds van overgebleven is. Een boek om succes mee te hebben voor jou als schrijfster en ook voor de cursist. En ook nog eens in een heerlijk lettertype, grote letters en behapbare afmetingen voor een dyslect!

Laat een reactie achter

Indien gewenst gebruik deze HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>