Faalangsttraining voor volwassenen

6 reacties Faalangsttraining voor volwassenen

 • avatar Sangita

  De faalangstraining van Pia is mij zeer goed bevallen en kan ik een ieder aanraden!

  Mijn collega op het werk wees mij erop dat ik misschien last heb van faalangst. Mijn collega herkende de faalangst van haar dochter bij mij. Haar dochter had op dat moment een training van Pia via haar middelbare school.

  Op dat moment kreeg ik inzicht in het probleem waar ik altijd al mee heb geworsteld, ik kwam niet goed uit de verf maar niet goed wist waarom? Ik blokkeerde regelmatig op een dag, deed harder mijn best maar desondanks blokkeerde ik toch. Ik raakte hierdoor opgebrand, gedemotiveerd en mijn zelfvertrouwen werd alsmaar lager. Ik heb dit probleem met een coach besproken, toch ben ik met de coach niet zover gekomen.

  Na een paar individuele sessies heeft Pia mij geleerd hoe ik met mijn faalangst kan omgaan. Na de training ben ik in korte tijd productiever geworden op werk en privé en daarmee ook een stuk gelukkiger in mijn leven. Het blijft een proces van oefenen maar dat heb ik ervoor over. Dank je wel voor het leren van deze doeltreffende methode!

  Deze methode is niet alleen toepasbaar bij kinderen maar ook voor volwassenen van elke leeftijd. Ik hoop dat mijn bericht mensen in het bedrijfsleven bereikt die zoekende zijn naar een faalangst trainer. Een coach kan helpen, voor mij persoonlijk was deze faalangst training doeltreffender!

  Met vriendelijke groet,
  Sangita

 • avatar Liselore

  Hi Pia,

  Ik wil jou bedanken voor jouw betekenisvolle begeleiding in het afgelopen jaar. Eind 2019 kwam ik met stress- en angstklachten thuis te zitten; ik was totaal opgebrand. Mede dankzij jou kijk ik nu weer met een heldere blik vooruit. Samen hebben we de methode doorlopen. Allereerst heb je me doen inzien hoe mijn angstklachten zijn ontstaan. Langzaam hebben we toegewerkt naar een periode waarin ik met zelfvertrouwen nieuwe en authentieke keuzes kan maken. Je hebt me een extra duw in de goede richting gegeven, en tools om dagelijks in te zetten.

  Mede dankzij jouw methode durf ik nu de stap te zetten om te investeren in een totaal nieuwe aanvulling op mijn carrière. De gesprekken zelf zijn laagdrempelig en goed te volgen. Maar het echte effect is te merken in de dagen en periodes erna. Bedankt voor al je geduld, kritische blik en toegankelijkheid.

  Liselore

 • avatar E

  Ik ben mezelf gaan zien
  wat kan ik doen misschien
  langzaamaan ben ik gaan bouwen
  ben ik op mezelf gaan vertrouwen
  genietend van de dingen om me heen
  geloof in mijn droom die verscheen

  Daar sta ik dan
  ik weet dat ik het kan
  het besluit op eigen benen genomen
  doen wat ik droomde
  Angsten wilde ik kwijt
  vertrouwen is wat mij leidt

  Met kracht en geloof echt kiezen
  anders een droom en tijd te verliezen
  moet ik dan aarzelen en dagen praten
  wat andere mensen ook verklaren
  van anderen zal ik liefde ervaren

  Dromen realiseren vraagt lef
  dat is wat ik me van binnen besef

  Als ik val
  dan zal er iemand zijn die mij opvangen zal.

 • avatar Walthera Beelaerts

  Hoi Pia, Dankjewel voor het mij meer inzicht geven in wat ik nodig heb om mij goed te voelen bij een prestatie. Je hebt me geholpen om een paar randvoorwaarden te formuleren die mij helpen om relaxed een spannende situatie in te gaan. Ik heb bepaalde oordelen over mijzelf met jouw hulp kunnen omdraaien in iets positiefs en ik ben je voor alles wat ik van je heb geleerd heel erg dankbaar. Het zou geweldig zijn als jouw training standaard kost op scholen zou zijn. Heel veel dank voor de gezelligheid hoop ik tot ziens! Ik zal je naam aan iedereen die last heeft van faalangst direct doorgeven. Veel goeds van Walthera

 • avatar Pia

  Jazeker! Presentatie-angst is een onderdeel van de methode en daar kun je (gelukkig) veel aan doen!
  Mvg, Pia

 • avatar verbiest

  goedendag, werkt uw methode ook voor spreekangst in het openbaar?

  vr gr jv

Laat een reactie achter

Indien gewenst gebruik deze HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>