Presentaties Lefgasten

5 reacties Presentatie Lefgasten

 • Op 6 december 2018 heeft Pia een workshop over faalangst gegeven aan onze achterban. Deze workshop is als zeer positief en efficient ervaren door meerdere studenten. De wijze waarop theorie werd gecombineerd met interactie was effectief en de handout zorgde ervoor dat iedereen zijn/haar eigen verhaal kon toepassen op de theorie. De groep heeft de sfeer als prettig en veilig ervaren en dankzij Pia hebben zij een goede basis om met hun faalangst om te gaan. Deze workshop raden wij als SV Anatolia zeker aan!

 • avatar Françoise van Valkengoed-Oud

  Pia was als gastspreker op de kerstborrel van de Raad voor de Kinderbescherming op 13 december 2016. Zij hield haar heldere verhaal voor een volle zaal met medewerkers. Faalangst overwinnen en motivatie hervinden gaat over vertrouwen op jezelf. De methode die Pia hanteert is niet alleen effectief voor leerlingen op scholen, maar ook van toepassing op medewerkers binnen organisaties die in een veranderproces zitten. Ook daar gaan onzekerheid, belemmerende overtuigingen en weerstand een rol spelen in de persoonlijke gedachtengang over de situatie. Door op zoek te gaan naar succeservaringen, weet Pia hier op gestructureerde wijze een positieve wending aan te geven richting de oplossing. Prachtig om te merken hoe inspirerend de uitwerking van haar verhaal was op een groot deel van het publiek!
  Françoise van Valkengoed-Oud
  HR adviseur
  Raad voor de Kinderbescherming

 • avatar Karin Blokdijk

  Op donderdag 19 maart was Pia één van de spreeksters. Ze raakte aan waar het om gaat, namelijk leerlingen laten inzien dat ze het (gaan) kunnen. De tools die ze gaf waren ook direct al in te zetten en nu, pas 5 dagen later, heb ik al iets kunnen gebruiken en ik zag dat het wat triggerde bij de leerlingen. Ze is ook iemand die energie geeft en ons als docenten laat zien waar we iets kunnen betekenen voor de leerlingen.

 • avatar Ingrid Uitterdijk

  Ik heb genoten van de wijze waarop Pia haar presentatie gaf. Ze was heel hartelijk, erg open, duidelijk en alert. De methode is naar mijn mening heel geschikt om met faalangst om te leren gaan op welk vlak dan ook. Voor iedereen een aanrader.

 • Een uiterst zinvolle blik op (faal)angst om t podium te betreden of jezelf te presenteren. Pia gaf haar presentatie op een opleiding tot muziekprofessional waar ik 2 jaar geleden heb gestudeerd. Ook “oud-studenten” waren uitgenodigd dus ik ben gegaan. Het mooie vond ik dat Pia faalangst vanuit verschillende invalshoeken benadert en het duidelijk uitlegt en concreet maakt in een sluitend verhaal. Zeer de moeite waard om met deze methode kennis te maken!

Laat een reactie achter

Indien gewenst gebruik deze HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>